Sulje

Lounasravintolan ruokalista

Maissikeittoa ja brunoise porkkanoita(L, G)
Lohta grillistä (M, G)
Ratatouillea (M, G)
Lautasella suoraan pöytään: Broileria vartaassa paholaisen kastiketta, kasvishöystöä, veneperunoita
Omenaohukaisia (L)

Katso muut ruokalistat

Kestävä kehitys



Oppilaitoksen kestävän kehtityksen sertifikaatti

FAI:n kestävän kehityksen toimintaympäristö

FAI:ssa kestävän kehityksen toiminta alkaa näkyä suuremmassa määrin oppilaitoksen eri toiminnoissa opetuksesta johtamiseen. FAI on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita toiminnassaan. Vastuu toimintaympäristömme viihtyisyydestä kuuluu niin opiskelijoille kuin henkilökunnalle. FAI:n vuosien 2015-2017 teemat ovat seuraavat:

Ekologinen ja taloudellinen kestävyys

- taloudellisuus, ekotehokkuus ja elinkaariajattelu

- rakennusten korjaus ja kunnossapito + viihtyvyys

Sosiaalinen ja kulttuurinen kestävyys

- työympäristön turvallisuus, terveellisyys

- syrjäytymisen, syrjinnän, fyysisen ja psyykkisen väkivallan ehkäisy

Oma teema

- avoimuus, yhteistoiminta ja osallistumisen mahdollisuudet


FAI:n kestävän kehityksen työtä ohjaa oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi –ohjelma, jonka mukaan toimintaa kehitetään. Liiketalouden ja kaupan alalle  saatiin  kestävän kehityksen sertifikaatti vuonna 2015.

FAI:n ympäristöopas

jätehuoltosuunnitelma 2014

kestävä kehitys ammatillisessa koulutuksessa

Alta löydät kuvia opiskelijatöistä, opiskelijaviihtyvyyden lisäämiseksi. Työt on tehty kestävän kehityksen nimissä.


nurkkaus_ja_pelit1.jpg : 67 kB
oleskelunurkka1.jpg : 63 kB
seinataulu1.jpg : 62 kB
pelinurkkaus1.jpg : 70 kB